Kradljivac poljubaca

Kradljivac poljubaca - Shen,L. J. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shen,L. J.
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Kradljivac poljubaca.pdf
ISBN
4387668180296

OPIS

Francescu Rossi odgajali su strogo i tradicionalno. Cijeli je svoj život živjela u zlatnom kavezu. Jedino u što je bila sigurna jest da će se udati za Angela Bandinija, nasljednika jedne od najmoćnijih obitelji čikaškog Sindikata podzemlja. Ona i Angelo poznaju se cio život i vole se već dugo … No prvi joj je poljubac ukrao maskirani vrag ispod crnoga čikaškog neba, senator Wolfe Keaton… On je nemilosrdan, snažan, ambiciozan i šarmantan kad mu to odgovara. A nadasve je poznat kao nepopravljivi ženskar. Francesci se srušio svijet kada se je bila primorana zaručiti se za Wolfea umjesto za Angela, jer je Wolfe ucijenio Francescina oca njegovim grijesima kako bi ga prisilio da mu ona postane supruga. Francesca ostaje zaglavljena između budućnosti koju je zamislila i sadašnjosti koja joj je nepodnošljiva. Njezino se srca raspuknulo na dva dijela i krvarilo za dvojicu suparnika koji su se za njega borili do gorkoga kraja.

Kažu da se za prvi poljubac treba izboriti i zaslužiti ga. U ovoj ljubavnoj priči postoji jedan poljubac, dva muškarca i tri života koji su zajedno isprepleteni. Kradljivac poljubaca Tekstualna građa, tiskana .

Shen, nakladnika Mozaik knjiga. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. kradljivac poljubaca kradljivac poljubaca kradljivac poljubaca kradljivac poljubaca kradljivac poljubaca kradljivac poljubaca kradljivac poljubaca.

POVEZANE KNJIGE