Mala crna knjiga stila

Mala crna knjiga stila - Garcia, Nina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garcia, Nina
DIMENZIJA
11,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala crna knjiga stila.pdf
ISBN
4626554932336

OPIS

“Stil dolazi od toga da znate tko ste i tko želite biti u svijetu.” Načinom na koji se odijevate, potvrđujete svoj identitet. Stilom svijetu pričate svoju priču; on vam daje priliku da izgledom date pečat osobnosti. Kako je davno rekla neprikosnovena prva dama stila, Coco Chanel: moda prolazi, ali stil je vječan. “Mala crna knjiga stila” pomoći će vam da definirate vlastiti modni izričaj – dio osobnosti kojim ćete se prikazati na najljepši način. Nina Garcia otkrit će vam insajderske savjete koji će vam pomoći da njegujete dobar ukus i u svakoj situaciji izbjegnete modni faux pas: kako se prikladno odjenuti za koktel- -zabavu ili za upoznavanje buduće rodbine, kako kombinirati teksture i boje, kako svoj stil uskladiti s modnim trendovima.

Nina Garcia otkrit će vam insajderske savjete koji će vam pomoći da njegujete dobar ukus i u svakoj situaciji izbjegnete modni faux pas: kako se prikladno odjenuti za koktel- -zabavu ili za upoznavanje ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Davno sam vam predstavila knjigu Caroline Cox, ˝Budi obožavana˝, a sada ću vam predstaviti ˝Malu crnu knjigu stila˝ modne urednice američkog izdanja Marie Claire magazina, Nine Garcia. Ova knjiga će vam savršeno leći ako tražite za čitanje nešto jednostavno i nekomplicirano, poput kriminalističkih romana i ljubića.

Izgradnja stila s osobnim pečatom cjeloživotni je proces, stoga je važno i upoznati se sa savjetima kako stil koji vam savršeno ... "Mala crna knjiga" je savremeni, poslovni vodič koji bi svaka kreativna žena trebalo da poseduje bez obzira da li sada započinjete svoju karijeru ili imate dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu. Ispunjena praktičnim i smislenim savetima, ova knjiga će za vrlo kratko vreme postati vaš izvor inspiracije i oslonac na putu građenja i ... MALA CRNA KNJIGA Život.

POVEZANE KNJIGE