Početak plovidbe

Početak plovidbe - Krilić, Zlatko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krilić, Zlatko
DIMENZIJA
8,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Početak plovidbe.pdf
ISBN
6537741986197

OPIS

Početak plovidbe” je pripovijetka koja je što se tiče teme i pouke vrlo slojevita. Prije svega to je priča o prijateljstvu jednog dječaka koji dolazi iz grada i starog ribara koji je svoj život posvetio moru. Sagledamo li malo dublje tematiku, možemo uočiti da se priča bavi odrastanjem glavnog lika – dječaka, koji sazre na duhovnom području uz pomoć Barbe koji ga je naučio o temeljnim spoznajama života i svijeta.

Isplovili su iz gradića Sanlúcar de Barrameda, na ušću rijeke Guadalaquivir u Španjolskoj. Do kraja godine došli su do Rio ... Odgođen početak plovidbe Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Linija je namijenjena isključivo teretnim vozilima. Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar - Ancona odgađa se za subotu, 20. srpnja 2020.

POVEZANE KNJIGE