Vremenski brodovi

Vremenski brodovi - Stephen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stephen
DIMENZIJA
11,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Vremenski brodovi.pdf
ISBN
4551813886107

OPIS

Već generacijama čita se VREMENSKI STROJ H.G. Wellsa., a sada evo i nastavka! Kroz živi niz sve fantastičnijih slika, Baxter nas vodi ne samo do samih granica vremena nego i ljudske – i ne samo ljudske – spoznaje…

Vezani članci Jako nevrijeme poharalo Istru i Primorsko-goransku županiju: Olujni vjetar rušio stabla, poplavljeni stanovi i podrumi Veliko nevrijeme pogodilo Italiju i ... Ovi brodovi provode i blisku protupodmorničku obranu BGNZ. Podmornice (načelno 1-2) štite grupu od napada protivničkih podmornica sa zadaćom ili ih uništiti ili onemogućiti da dođu na poziciji lansiranja, u prvom redu torpeda i raketa-torpeda.

Ukrcani zrakoplovi u lovačkoj konfiguraciji (tada imaju najveći akcioni radijus) nastoje ... vremenski prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. To su bila već vremenski kraća putovanja, a brodovi su bili pretežito u vlasništvu Austro-Ugarske.

POVEZANE KNJIGE