Dar zvijezde Acabar

Dar zvijezde Acabar - Kay, Buddy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kay, Buddy
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar zvijezde Acabar.pdf
ISBN
4194731732674

OPIS

Sve što je Tulo želio bilo je malo svjetlosti i topline, da on i njegova sestrica uspiju preživjeti strašnu oluju. Ali zvijezda koja se zaplela u naborima njegova crvenog zmaja obećavala je mnogo više. To je blistava, radosna poruka koju je zvijezda Acabar predala Tulu – poruka koja nije namijenjena samo tom dječaku, već svima onima koji snivaju o tome da promijene svoj život na bolje.

Ali zvijezda koja se zaplela u naborima njegova crvenog zmaja obećavala je mnogo više. To je blistava, radosna poruka koju je zvijezda Acabar predala Tulu - poruka koja nije namijenjena samo tom dječaku, već ... Dar zvijezde Acabar.

Kako da kupim? ... Knjigolov - online knjižara: Veble, Og Mandino, Buddy Kaye, Dar zvijezde Acabar ii dar zvijezde acabar - og mandino i buddy kaye 104 str - 2002. zagreb - meki uvez Sve što je Tulo želio bilo je malo svjetlosti i topline, da on i njegova sestrica uspiju preživjeti strašnu oluju.

POVEZANE KNJIGE