Edukacijska kocka – Suprotnosti

Edukacijska kocka – Suprotnosti PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Edukacijska kocka – Suprotnosti.pdf
ISBN
4857144909202

OPIS

:Uz ovu zabavnu edukativnu igračku dijete će ući i upoznajte svijet koji ga okružuje. Oblik kocke savršen je za okretanje i slaganje, te će svako dijete pretvoriti u radoznalog istraživača. – Prilikom okretanja kocke radi svih deset prstiju čime se razvija motorika i usklađenost pokreta. – Razvijaju osjećaj o prostoru, pamćenje i sposobnost rješavanja problema. – Uz igru i zabavu djeca uče boje, slova, brojeve, suprotnosti, životinje i engleske riječi.

Oblik kocke savršen je za okretanje i slaganje, pa će svako dijete pretvoriti u radoznaloga istraživača. Uz kocku učilicu vaše dijete: -istovremeno uživa u igri i učenju -razvija sposobnost prepoznavanja i pov Kocka učilica je zabavna igračka pomoću koje dete uči i upoznaje svet koji ga okružuje.

- Prilikom okretanja kocke radi svih deset prstiju čime se razvija motorika i usklađenost pokreta. - Razvijaju osjećaj o prostoru, pamćenje i sposobnost rješavanja problema. Kocke edukativne: Suprotnosti - Zabavna igračka pomoću koje dijete uči i upoznaje svijet koji ga okružuje.

POVEZANE KNJIGE