Juhe i variva

Juhe i variva - Pirello, Christina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pirello, Christina
DIMENZIJA
7,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Juhe i variva.pdf
ISBN
9107404842546

OPIS

Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom… juhe su obavezne na meniju u sva godišnja doba. Juha ili bogato varivo najbrže će nas nahraniti, ali i utjecati na naše raspoloženje, pa ovisno o sastojcima i načinima pripreme može potaknuti živahan razgovor za stolom ili nas opustiti, otvoriti nam apetit ili nas zasititi kao samostalan obrok. Ova knjiga nastala je kao plod strasti i dugogodišnjeg iskustva Christine Pirello i Planetopijine želje da u biblioteci Mirisi i okusi Makronove donosi uvijek nove jednostavne i zdrave recepte. Christina Pirello ima bogato znanje i iskustvo u makrobiotici koju spaja s gurmanskim okusima. Od limunaste juhe od poriluka, pjenušave juhe od mrkve do toskanske juhe s kruhom i bogatih variva s mahunarkama, u ovoj će se knjizi naći juha za svačiji ukus, najbolje od najboljega na žlicu iz kuhinje temperamentne Amerikanke irskih korijena.

Znači ponesete nešto začina, par limenki graha ili vrećicu mladoga graha i kotlić u planinarski dom i vjerujte, ostalo potrebno naći ćete u naprtnjačama druželjubivih planinara. Juhe i variva je naziv rubrike u kojoj ima više recepata na ReciPeci. Pročitajte recepte iz rubrike Juhe i variva i pronađite recept za sebe! Variva ili po domaći čušpajz su kuhana tekuća jela čiji je način pripreme sličan juhama, ponekad je i sama juha temelj za varivo ili čušpajz.

See more ideas about food, ethnic recipes, bosnian recipes. Crvena leća baš je idealna za kremaste juhe i variva a okusom je malo slađa od ostalih smeđe i zelene. Ova mahunarka bogata je vlaknima i proteinima tako da nam može zamijeniti meso a sadrži jako malo kalorija i masti. Od limunaste juhe od poriluka, pjenušave juhe od mrkve do toskanske juhe s kruhom i bogatih variva s mahunarkama, u ovoj će se knjizi naći juha za svačiji ukus.

POVEZANE KNJIGE