Područje bez signala

Područje bez signala - Perišić, Robert | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perišić, Robert
DIMENZIJA
10,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Područje bez signala.pdf
ISBN
6894770218116

OPIS

U gradić N., zabačen i devastiran, dolaze dvojica likova i bude nadu – to je ulaz u Područje bez signala u kojem se, kao i u prethodnom Perišićevom romanu Naš čovjek na terenu, spaja lokalno i globalno u priču koja će vas istovremeno nasmijati, ali i protresti. Od radnika do financijske elite, od konobarica do menadžerica, od naših do Amerikanaca… – protagonisti romana iz naoko udaljenih svjetova stupaju u odnose koji ih mijenjaju i gone u nepoznato, boreći se za opstanak i voleći, radeći puno toga što nisu planirali. Mnogi čitatelj i čitateljica prepoznat će se u životnosti odnosa što klize između rečenog i prešućenog, a prići će likovima koje možda zaobilaze u stvarnosti. Povezujući sadašnjost i prošlost te zbivanja na neobično širokom prostoru, od Sibira do Magreba, od Dinarida do Londona, ova priča angažira i intelektualno i emocionalno – uz neprekidno iščekivanje: što će biti dalje?

Newsletter. Primajte novosti i događaje na email.

Ovu šestodijelnu seriju za Hrvatsku radioteleviziju (HRT) snima produkcijska kuća ... 'Područje bez signala' Roberta Perišića objavio je Sandorf 2015., a roman je dosad, osim što je u Hrvatskoj imao dva izdanja, objavljen i u SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Sloveniji. Akica Jurić Tilić kaže da ju je adaptacija ove knjige privukla prije svega svojom snažnom idejom.

POVEZANE KNJIGE