Protuotrov

Protuotrov - Burkeman, Oliver | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burkeman, Oliver
DIMENZIJA
3,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Protuotrov.pdf
ISBN
9983053538829

OPIS

Uspjeh postignut kroz neuspjeh, spokoj postignut kad prigrlimo nesigurnost i tjeskobu; ova je knjiga originalan osvrt na knjige o samopomoći. Iako vrijedna milijarde, industrija navedenih knjiga rijetko je kome uistinu uspjela pomoći. Malo je prednosti modernog života dovelo do općeg blagostanja (i to ne nužno materijalnog). Imutak – čak i ako ga steknete – ne vodi nužno do sreće. Ljubav, obitelj i posao češće od radosti donose nam stres. Ne možemo se čak ni složiti oko toga što sreća točno jest. Jesmo li stoga uključeni u bezuspješnu potragu ili samo od početka sve pogrešno shvaćamo? Stajališta “možeš sve što hoćeš” i “kroz život trebaš koračati s velikim smiješkom na licu” na našu suvremenu kulturu imaju poguban utjecaj; agresivno pozitivan stav nekima možda i pomaže da pobijede ovisnost, tremu, izgrade poslovno carstvo, osvoje izbore ili pobijede u ratu. No, ova nas nemirna i neumorna potraga za srećom i uspjehom može učiniti duboko – nesretnima.

Galerija. Imunološki zavod Bruno Konjević/Cropix. Riječ: protuotrov.

Protuotrov se ubrizga u venu osobe koju je ugrizla zmija tako da se može pomiješati s krvlju. Protuotrov (English translation: Antidote) is the fifth studio album by Bosnian rapper Frenkie. The album was released on 10 December 2009.

POVEZANE KNJIGE