Ustrajnost

Ustrajnost - Sandberg, Sheryl | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sandberg, Sheryl
DIMENZIJA
5,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Ustrajnost.pdf
ISBN
4454737722845

OPIS

Već trideset godina žene čine više od pedeset posto diplomanata studija u SAD-u, no muškarci i dalje drže većinu vodećih položaja u državnoj upravi i industriji. To znači da se ženski glasovi i dalje ne čuju ravnopravno u odlukama koje najviše utječu na naše živote. U knjizi Ustrajnost Sheryl Sandberg razmatra suštinske razloge zastajanja napretka žena u stjecanju vodećih uloga i nudi uvjerljiva, zdravorazumska rješenja koja mogu ženama dati snagu za ostvarivanje svog punog potencijala.

Helikopter koji nalikuje dronu također će s "Ustrajnosti" otputovati na Mars jer znanstvenici žele izvesti prvi let na pogon na tom planetu. Njegova neumorna energija i ustrajnost bile su neosporne, a upečatljivim pristupom poslu davao je cijelog sebe što su osjetili svi koji su ga poznavali. Osoba Milana Bandića nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

svojstvo tijela da ustraje u stanju mirovanja ili gibanja (o ustrajnosti govori prvi zakon mehanike [Galilei, Newton)]; ustrajnost (српски, ћир. устрајност): ·(значење изведено преко синонима) istrajnost, doslednost, postojanost ... Ustrajnost.

POVEZANE KNJIGE