Zauvijek vitki – Život u zoni -40-30-30

Zauvijek vitki – Život u zoni -40-30-30 - Sears, Barry: Pina, Riccardo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sears, Barry: Pina, Riccardo
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Zauvijek vitki – Život u zoni -40-30-30.pdf
ISBN
5770202848735

OPIS

Dr. Barry Sears osmislio je način prehrane koji je napokon stao na kraj brojanju kalorija! Prehrana u zoni nije redukcijska dijeta, već se radi o cjeloživotnom programu kontrole hormona kojem je cilj poboljšati zdravlje i smanjiti upalne procese u tijelu, a gubitak na težini koji će neizbježno uslijediti samo je ugodna nuspojava. Stvarno važan razlog zbog kojega treba slijediti prehranu u zoni činjenica je da je to jedini prehrambeni pristup koji je dokazano obrnuo proces starenja. Riječ je o programu koji uravnoteženim kombiniranjem ugljikohidrata, masti i proteina poboljšava kvalitetu vašeg života, rješava zdravstvene probleme i pomaže vam dosegnuti idealnu tjelesnu težinu. Stanje zone stanje je ravnoteže organizma koje možete doseći na krajnje jednostavan način – putem hrane koju konzumirate. Hrana, tvrdi Dr. Sears, nije samo stvar zadovoljstva ili nešto čime ćete utažiti glad, hrana je mnogo više. Ovaj novi priručnik svojevrstan je manifest zone koji objedinjuje sve dosad dostupne činjenice i rezultate istraživanja. Sadrži mnoštvo jednostavnih i ukusnih recepata kao i jelovnike i plan prehrane, uz pomoć kojih ćete jednostavno i brzo usvojiti tajne kuhanja prema principima zone i pritom ih posve lako ugraditi u svoju svakodnevicu!

• BROJ 312 • PROSINAC 2020. Cijena 1,50 KM • Za inozemstvo 1,50 € ISSN 1512-813X.

To je čini snažnijom u mojoj knjizi. Riskirala je sve za vrstu. Da ga poporavlja, jasno, da ga čini boljim, poštenijim, da raskrinkava njegove koruptivne mehanizme.

POVEZANE KNJIGE