Zlatna opeklina

Zlatna opeklina - Ušumović, Neven | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ušumović, Neven
DIMENZIJA
5,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatna opeklina.pdf
ISBN
4698765487350

OPIS

Teme koje Neven Ušumović u “Zlatnoj opeklini”, u sklopu šire tematske okosnice, uzima za predmet interesa upravo su oni segmenti hrvatskog turističkog kompleksa o kojima se rijetko kada nešto čuje i koji se obično guraju pod tepih kao neželjena djeca marketinške reprezentacije najvitalnije grane hrvatskog gospodarstva. Iako motivima vezan za istarsku regiju, autor nesumnjivo traga za univerzalnim istinama svog tematskog okvira, koje ne se prelijevaju samo na nacionalnu razinu, nego i na globalnu. Zanimljivo je i autorovo sidrenje djela u osamdesetim godinama prošlog stoljeća. To „mitološko“ razdoblje hrvatskog turizma fokalna je točka Ušumovićeva koncepta: najviši vrh u kojeg se gleda s obje strane – i iz prošlosti, i iz budućnosti.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 103685 ... Odlična zbirka priča Nevena Ušumovića "Zlatna opeklina" osvojila je ovogodišnju nagradu Janko Polić Kamov koju dodjeljuje Hrvatsko društvo pisaca.

Neven Ušumović ... Ključna reč: Zlatna opekotina.

POVEZANE KNJIGE