Didaktika

Didaktika - Jelavić, Filip | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jelavić, Filip
DIMENZIJA
12,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Didaktika.pdf
ISBN
4129288129192

OPIS

Osnovne su zadaće ove knjige: – razumjeti nastavu kao odgojno-obrazovni proces – usustavljeno učenje usmjereno na narastanje ljudskih mogućnosti svakog pojedinca. – steći uvid u osnovne postupke planiranja, izvođenja i vrednovanja nastave, odnosno njezinih postignuća. – izoštriti osjećaj za “valjani način”, optimalno postupanje sa stajališta krajnjih odgojnih i obrazovnih učinaka nastave. Knjiga bi trebala potaći nastavnike da, polazeći od općih spoznaja o nastavi, istražuju i pronalaze sebe u njoj. Znanje nastave nastavniku ne može nitko dati. To može biti rezultat samo njegova osobnog nastojanja.

Osnivačima didaktike drže se Wolfgang Ratke i Jan Ámos Komenský. Didaktika - pojedinačni elementi i setovi, plastični, gumeni i svima najdraži drveni elementi za razvoj željenih vještina. Kontaktirajte nas za narudžbu Montessori setova ili pojedinačnih elemenata iz šarolike ponude. www.didakta.cz [email protected]

Školska pedagogija. Pedagoška psihologija.

POVEZANE KNJIGE