Dobra kći

Dobra kći - Slaughter, Karin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slaughter, Karin
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobra kći.pdf
ISBN
3136416752206

OPIS

Dvije djevojke pod prijetnjom oružja odvedene su u šumu. Jedna je uspjela pobjeći. Druga je ostala. Prije 28 godina bezbrižan život u malome gradu za Samanthu i Charlotte Quinn naprasito je prekinut brutalnim napadom na njihov dom. Majka im je ubijena pred očima, a otac Rusty, poznati i ozloglašeni gradski odvjetnik, uvijek će osjećati krivnju zbog tog napada. Nakon te noći, njihova obitelj ostat će nepovratno slomljena, trpeći mučne posljedice i mnoga nerazjašnjena pitanja. Danas je Charlotte odrasla žena, prava dobra kći koja je slijedila očeve stope i postala dječji branitelj. I dok novi val nasilja potresa njihov gradić Pikeville, Charlotte je odjednom uvučena u novu noćnu moru. Ne samo da je svjedokinja pucnjave u srednjoj školi, već je taj događaj u njoj probudio sjećanja koja je godinama pokušavala potisnuti. No, čini se da šokantne tajne o događaju koji je uništio njihovu obitelj ne mogu ostati skrivene zauvijek.

Poslije dugotrajnog i iscrpljujućeg radnog dana, Doroti pada u dubok san. Budi se u nepoznatom gradu i doživljava potpunu amneziju.

MARC zapis - ID: 94585 ... U 36. epizodi popularne turske serije "Ambasadorova kći" koja je prošlog tjedna emitirana u Turskoj glavna glumica Neslihan Atagül (28) više se ne pojavljuje, a u pismu koje je ostavila Sandžaru (Engin Akyürek) objašnjen je njezin nestanak..

POVEZANE KNJIGE