Ilustrirani atlas svijeta

Ilustrirani atlas svijeta - Corr, Christopher | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Corr, Christopher
DIMENZIJA
8,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirani atlas svijeta.pdf
ISBN
1827752164626

OPIS

Uz ILUSTRIRANI ATLAS SVIJETA mladi će čitatelji krenuti na uzbudljivo putovanje državama i kontinentima koje će im osigurati osnovna znanja o svijetu te ih upoznati s jedinstvenim obilježjima pojedinih država, pobuđujući u njima žar za novim spoznajama. Zabavne ilustracije na zanimljiv će im i pristupačan način pobliže predstaviti pojedine zemlje, kontinente i različite kulture, pa će s lakoćom i užitkom učiti o zemljopisu svijeta… Izvrsno za sve mališane koji vole istraživati svijet oko sebe! Djeca su prave male spužvice koje uživaju upijati nova znanja o svijetu koji ih okružuje, a Ilustrirani atlas svijeta u tome će im uvelike pomoći! • zabavne ilustracije i slikovne karte • lako razumljive činjenice i podaci • prekrasne fotografije u boji

1 na zalihi. Dodaj u košaricu. Knjiga: Ilustrirani atlas svijeta, pisac: Grupa autora, Dječije knjige, Bojanke, Do 10.00 KM, Tuzla, 9,90 KM, Izdavač: Malik books, strana: 24, Latinica, Meki uvez ... Atlas svijeta 2000 nov je, revolucionaran projekt nastao u uglednom Bertelsmannovu kartografskom institutu i u suradnji s vrhunskim geografima i kartografima iz cijeloga svijeta.

Cijena 199 kn ~ 27 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 26223259 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Šibensko-kninska, Šibenik, Grad ... •Takav je atlas zaista najdetaljniji do sada izrađen. •Ni jedan otisnuti atlas nema karte svijeta u mjerilu približno 1:400 000 veličine 100 m (bila bi ×50 m) •Najveća je prednost multimedijskoga atlasa s obzirom na otisnuti -brzina pretraživanja, -mijenjanje mjerila karte, -prebacivanje s jednoga dijela Zemljine kugle na drugi, Nažalost, ne možemo prikazati sadržaj koji ste tražili ili sadržaj ne postoji.

POVEZANE KNJIGE