Moderni bonton

Moderni bonton - Božić, Miro | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Miro
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Moderni bonton.pdf
ISBN
6432319088288

OPIS

MODERNI BONTON nezaobilazan je vodič za lijepo ponašanje u svakoj prilici. Poznavanje osnova lijepog ponašanja omogućit će vam lakšu komunikaciju s drugim ljudima u raznim prigodama kada se treba ponašati pristojno i obazrivo – dakle, gotovo uvijek. MODERNI BONTON skup je pravila lijepog ponašanja koji će vam pomoći pri upoznavanju, oslovljavanju, vođenju uljudnog razgovora, upotrebi pribora za jelo, usmjerit će vas kako se ponašati u poslovnom svijetu, na putovanju, na vjenčanju, u restoranu i u raznim drugim prigodama gdje se od vas očekuje da se ponašate u skladu s društvenim normama. MODERNI BONTON se razvojem tehnologije (internet, društvene mreže, mobitel) proširio na virtualni svijet u kojem također postoje pravila lijepog ponašanja koja Vam mogu pomoći u ispravnoj komunikaciji i ostvarivanju pozitivnog dojma u kontaktu s raznim kulturama svijeta. MODERNI BONTON obuhvaća pravila koja se lako usvajaju i primjenjuju. Budete li ih se pridržavali, zbog svojeg ćete ponašanja i u privatnom i poslovnom svijetu zasigurno ostaviti pozitivan dojam.

Opis; Dodatne informacije; Opis. O knjizi: Nezaobilazan je vodič za lijepo ponašanje u svakoj prilici.

Iz predgovora: „…Cilj je autora, tragom 'Dvoranina' Baldassara Castiglionea, voditi plemenitog čovjaka kroz sva pravila i propise lijepog ponašanja koji su obavezni u svakidašnjem ... Kako izgleda bonton korištenja društvenih mreža i ostalih medijskih sadržaja poprilično je strogo definirao Univerzitet Oxford. MODERNI BONTON se razvojem tehnologije (internet, društvene mreže, mobitel) proširio na virtualni svijet u kojem također postoje pravila lijepog ponašanja koja Vam mogu pomoći u ispravnoj komunikaciji i ostvarivanju pozitivnog dojma u kontaktu s raznim kulturama svijeta. Slično kao i prometni bonton: znaj da te uvijek netko promatra, ne ugrožavaj druge svojim ponašanjem, smiri živce i najvažnije − ako piješ, ne tipkaj! 73. Nemoj pisati w umjesto v, osim ako ne želiš da svi znaju da nosiš aparatić! 74.

POVEZANE KNJIGE