Najljepše kamene kuće Istre i Kvarnera

Najljepše kamene kuće Istre i Kvarnera Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepše kamene kuće Istre i Kvarnera.pdf
ISBN
1731267823061

OPIS

Odabir najljepših, rustikalno dizajniranih kamenih kuća u skladu s prirodom i tradicijom, sve popraćeno brojnim fotografijama i prekrasnim primjerima uređenja interijera i okućnice.

Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. Naime, na kioscima možete pronaći specijalno izdanje, jednako raskošno, bogato, sadržajno i ilustrativno kao i prvo. Odabrali smo aktualnu temu za koju vjerujemo da će sve vas sigurno zanimati - najljepše kuće za odmor u Hrvatskoj.

Njeni gradovi i mjestašca, od onih na obali do onih u unutrašnjosti, osvojit će vas svojim šarmom, predivnom prirodom, kulturnom baštinom i vrhunskom gastronomijom. najljepše kuće, Istra, Kvarner, kuće, uređenje, enterijer. Sudbina, sloboda i duša - meki uvez Godina izdanja: 2021.

POVEZANE KNJIGE