Nevjeste lugova

Nevjeste lugova - Džubran, Halil | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Džubran, Halil
DIMENZIJA
12,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjeste lugova.pdf
ISBN
2160656233756

OPIS

Otac joj je umro dok je bila u kolijevci, a majka joj je umrla prije no što je zašla u desetu godinu života. Ostala je siroče u kući jednoga siromašnog susjeda koji se izdržavao sa ženom i malom djecom plodovima s farme izolirane u lijepim libanonskim planinama. Otac je umro ne ostavivši joj ništa osim svoga imena i jedne straćare podignute medu orasima i topolama, a majka je umrla ne ostavljajući joj ništa osim suza očaja i poniženja siročeta, tako da je poslala tuđinka u vlastitome zavičaju, usamljena medu tim visokim stijenama i isprepletenim stablima. Svakoga jutra bosonoga je gazila rosu za kravom prema kraju doline gdje je bila obilna ispaša, sjedala u sjenku pod granjem pjevajući s pticama, skačući s potocima, zavideći kravi na obilnoj hrani, promatrajući rast cvijeća i lepršanje leptira.

je krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija". "Nevjeste lugova" "Glas učitelja" "Himna Cvijeta" Knjige "Nimfe iz dolina",New York 1906.godine "Pobunjeni Dusi",New York 1908.godine "Slomljena krila",Boston 1910.godine "Suza i Smiješak",New York 1914.godine "Luđak",New York 1918.godine "Prorok,New York 1923.godine "Kraljevstvo Mašte",Kairo 1927.godine Mali Neboder :: NEVJESTE LUGOVA ... NEVJESTE LUGOVA Nevjeste lugova.

Login with Facebook Halil Džubran - Nevjeste lugova. Halil Džubran - Nevjeste lugova.

POVEZANE KNJIGE