Obrana TU

Obrana TU - Nobilo, Anto | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nobilo, Anto
DIMENZIJA
10,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Obrana TU.pdf
ISBN
3908587335439

OPIS

Knjiga uglednog hrvatskog odvjetnika Ante Nobila o obrani Josipa Perkovića, obavještajca optuženog i osuđenog na njemačkom sudu u slučaju ubojstva hrvatskog disidenta Stjepana Đurekovića, presedan je u hrvatskom izdavaštvu. Ona pripada odvjetničkoj prozi – žanru čije autore u nas možemo izbrojiti na prste jedne ruke, ali je istodobno mnogo više od u inozemstvu uobičajenih slučaja studija (case study).

Na treningu se dodavao s Ademijem i lopta mu nije pala pet minuta... - Igram dobro mali nogomet.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Naselje Andrije Hebranga 8/19 Slavonski Brod Telefon: 095 581 9950 Mail: [email protected] OIB: 80370645947 isplativosti OT, koja nije pokazala da je obrana imala utjecaj na smanjenje broja dana s tu čom, kao i na promjenu režima oborine iz konvektivnih (tučonosnih) oblaka. Tisućama godina ljudi su nastojali umjetno djelovati na vrijeme i klimu u svrhu povećanja vodnih resursa i ublažavanja vremenskih nepogoda. To je obrana koja se može samo tako činiti.

POVEZANE KNJIGE