Otok čuvara oluja

Otok čuvara oluja - Doyle, Catherine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doyle, Catherine
DIMENZIJA
12,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Otok čuvara oluja.pdf
ISBN
8981614690347

OPIS

“»Za ljubitelje Harryja Pottera – još jedna poslastica – plemenit i hrabar Fionn Boyle s tajanstvenog otoka Arranmorea.« School Library Connection Dječak Fionn Boyle potječe iz obitelji pomoraca. Ali on se boji otvorenog mora. Godinama mu je majka pripovijedala o neobičnom i tajanstvenom otoku Arranmoreu na kojem je ona odrasla. Kad Fionn stigne na otok, oko njega se zbiva toliko toga što on nikako ne može objasniti. U svakoj generaciji otok bira novog Čuvara oluja koji će čuvati njegovu čaroliju i štititi ga od neprijatelja – podzemnih sila i čarobnice Morrigan. Vrijeme je da Fionnov djed preda svoje moći novom Čuvaru. Svijeće koje izrađuje vraćaju otok u neka druga vremena, neke druge slojeve prošlosti. Fionn se nađe u njima, prolazi kroz nevjerojatne događaje koji ga mijenjaju, njegov strah postaje hrabrost novog Čuvara oluja. “

U svakoj generaciji otok bira novog Čuvara oluja koji će čuvati njegovu čaroliju i štititi ga od neprijatelja - podzemnih sila i čarobnice Morrigan. Vrijeme je da Fionnov djed preda svoje moći novom Čuvaru. Knjiga "Otok Čuvara oluja" donosi priču o plemenitom i hrabrom Fionnu Boyleu s tajanstvenog otoka Arranmorea, koji će se suočiti s vlastitim strahovima i postati novi Čuvar oluja… Savršen izbor za sve ljubitelje Nikadgrada i Harryja Pottera.

Do Objavljena je knjiga Otok Čuvara oluja irske spisateljice Catherine Doyle. Zabavna i dinamična priča koja vrvi živopisnim i fantastičnim detaljima Otok Čuvara Oluja (The Storm Keeper's Island, 2017.) spisateljice Catherine Doyle.

POVEZANE KNJIGE