Postanak svijeta

Postanak svijeta - Christian, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Christian, David
DIMENZIJA
7,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Postanak svijeta.pdf
ISBN
8017225890116

OPIS

David Christian, američki povjesničar koji živi u Australiji te je jedan od osnivača Projekta o velikoj povijesti, u knjizi Postanak svijeta obrađuje veliku povijest svega − od Velikog praska do prvih zvijezda, našega Sunčevog sustava, života na Zemlji, dinosaura, Homo sapiensa, poljoprivrede, ledenog doba, carstava, fosilnih goriva, slijetanja na Mjesec i globalizacije. I svega onoga što je potom uslijedilo „Već dugo sam obožavatelj Davida Christiana. U Postanku svijeta vješto povezuje dokaze i predviđanja mnogih znanstvenih disciplina u jedinstvenu, pristupačnu povijesnu priču.“ – BILL GATES „U Postanku svijeta David Christian pronašao je fenomenalan način kako da, koristeći povijest, posložimo kompletno naše znanje o cijelom svijetu. To je čudesno ostvarenje.“ – CARLO ROVELLI, AUTOR KNJIGA SEVEN BRIEF LESSONS ON PHYSICS I THE ORDER OF TIME „Vrhunski način da sagledamo naše razumijevanje postanka svemira, Sunčeva sustava, oceana, planina i minerala, cjelokupnog života na Zemlji te dinamičnog uspona ljudske kulture i čovjekovih postignuća. Sve to na tek nešto više od 250 stranica zadivljujućeg štiva, u kojem autor isprepleće dokaze iz znanosti, umjetnosti i humanizma.“ – SIR KEN ROBINSON, NASTAVNIK I AUTOR KNJIGE THE ELEMENT „Izvanredna knjiga koja stavlja nas, samodopadne ljude, na odgovarajuće mjesto u kozmosu, a ujedno objašnjava zašto je priča o ljudskoj kulturi i znanju – što Christian naziva kolektivnim učenjem – bitna za razumijevanje našega postojećeg svijeta i oblikovanje budućnosti.“ – MERRY WIESNER-HANKS, POVJESNIČARKA SA SVEUČILIŠTA WISCONSIN-MILWAUKEE

U Kur'anu se čovjeku daje izuzetno značajno mjesto među svim živim bićima, ako ne i glavno. Čovjek ima ulogu namjesnika na Zemlji, povjerenika koji treba pozitivno i stvaralački djelovati na Zemlji i, putem Božanskog duha koji je u ... Stvaranje svijeta i čovjeka u njemu je veličanstveno djelo Bo-žije sa određenom svrhom i smislom.U Kur`anu se čovjeku daje izuzetno značajno mjesto među svim živim bićima, ako ne i glav­no.

Čovjek ima ulogu namjesnika na Zemlji, povjerenika koji treba pozitivno i stvaralački djelovati na Zemlji i, putem Božanskog duha koji je u ... Stvaranje svijeta i čovjeka u njemu je veličanstveno djelo Bo-žije sa određenom svrhom i smislom.U Kur`anu se čovjeku daje izuzetno značajno mjesto među svim živim bićima, ako ne i glav­no. Čovjek ima ulogu namjesnika na zemlji, povjerenika koji treba da pozitivno i stvaralački djeluje na zemlji i da putem božanskog duha koji je u ... U POČETKU - STVARANJEJednom prilikom Luka nije poslušao svoga oca i ušuljao se u profesorov laboratorij pogledati njegovoj najnoviji izum, gdje mu se dogodil... Postanak svijeta u Bibliji je za njih "alegorija", ali zato doslovno shvaćaju to da je Biblija sveta knjiga i spaljivanje iste za njih je zastrašujuće svetogrđe.

POVEZANE KNJIGE