Prehranom i vježbanjem do zdravlja

Prehranom i vježbanjem do zdravlja - Bunić, Alma | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bunić, Alma
DIMENZIJA
7,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehranom i vježbanjem do zdravlja.pdf
ISBN
6989375510914

OPIS

U knjizi Prehranom i vježbanjem do zdravlja poznata nutricionistica Alma Bunić i fitness trener David Kuček osmislili su izbalansiran režim koji obuhvaća sve ključne aspekte zdravog načina života. Sjajna kombinacija programa zdrave prehrane i vježbanja. Ispravna prehrana i rekreacija sjajan su put prema boljem osjećaju, većoj životnoj energiji i, na kraju, zdravlju. Do danas razvijeno je puno teorija na oba područja, brojne knjige govore o jednom ili o drugom, ali malo je onih koje sve to ujedinjuju. Ova knjiga omogućuje svim čitateljima razumijevanje treninga i uravnotežene prehrane te preporučuje kvalitetne i jednostavne treninge. Bavite li se sportom ili rekreacijom, a ne promijenite prehranu, rezultati ce biti sporiji ili neće zadovoljavati. Ako, pak, promijenite prehrambene navike, možda ce biti rezultata, ali bez treninga neće biti dugotrajni i dovoljno kvalitetni. Postavite temelje zdravog življenja uz savjete vrhunskih stručnjaka!

Sjajna kombinacija programa zdrave prehrane i vježbanja. U knjizi Prehranom i vježbanjem do zdravlja poznata nutricionistica Alma Bunić i fitness trener David Kuček osmislili su izbalansiran režim koji obuhvaća sve ključne aspekte zdravog načina života. Ispravna prehrana i rekreacija sjajan su put prema boljem osjećaju, većoj životnoj energiji i, na kraju, zdravlju. U knjizi Prehranom i vježbanjem do zdravlja poznata nutricionistica Alma Bunić i fitness trener David Kuček osmislili su izbalansiran režim koji obuhvaća sve ključne aspekte zdravog načina ... O autorima knjige Prehranom i vježbanjem do zdravlja: Alma Bunić završila je Prehrambeno- -biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i strucno usavršavanje za wellness menadžera, fitoterapeuta, terapeuta biorezonancom te je polaznica edukacije kvantne medicine. Prehranom i vježbanjem do zdravlja.

Nakon velike uspješnice 'Sokovi za zdravlje i vitalnost' u kojoj je udružila snage s Mihaelom Brijak, sada u stvaranju ovog vodiča za zdrav život, kojemu neće odoljeti početnici ali ni profesionalci, stručne savjete iznosi u suradnji s fitness trenerom Davidom Kučekom. Poznata nutricionistica Alma Bunić i fitness trener David Kuček u knjizi "Prehranom i vježbanjem do zdravlja" osmislili su sjajnu kombinaciju programa zdrave prehrane. Predstavljamo vam prvi dio njihovog tjednog jelovnika.

POVEZANE KNJIGE