Sedam smrti Evelyn Hardcastle

Sedam smrti Evelyn Hardcastle - Turton, Stuart | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Turton, Stuart
DIMENZIJA
12,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam smrti Evelyn Hardcastle.pdf
ISBN
3224924357890

OPIS

Stuart Turton honorarni je novinar-putopisac koji je radio u Šangaju i Dubaiju. Dobitnik je nagrade Brighton and Hove za kratku priču. Sedam smrti Evelyn Hardcastle autorov je književni prvijenac, a poznata producentska kuća koja je radila čuvenu seriju Downton Abbey planira i njegovu ekranizaciju. Umjesto proslavom, bal pod maskama završava tragedijom. Dok gosti zadivljeno promatraju vatromet, netko će lijepu i mladu kćer vlasnika imanja Blackheath lišiti života. No Evelyn neće umrijeti samo jednom. Dokle god Aiden Bishop, jedan od uzvanika, ne riješi zagonetni zločin, dan će se ponavljati bez kraja i konca. I uvijek će završiti sudbonosnim hicem iz pištolja. Jedini način da prekine taj začarani krug jest da otkrije ubojicu. K tome, Aiden se iz dana u dan budi utjelovljen u tijelu druge osobe. Svjestan da sitnice mogu promijeniti ishod i donijeti nove informacije, on pokušava promatrati svijet ne samo svojim, već i njihovim očima. Zbunjeni ste? Otvorite širom oči, jer detalji su svuda oko vas. “Mračno komičan krimić u stilu Agathe Christie, apsolutno nepredvidljiv i s lepezom neobičnih likova.” Kirkus Reviews “Posve originalno i neodoljivo.” The Times Stuart Turton honorarni je novinar-putopisac koji je radio u Šangaju i Dubaiju. Dobitnik je nagrade Brighton and Hove za kratku priču. Sedam smrti Evelyn Hardcastle autorov je književni prvijenac, a poznata producentska kuća koja je radila čuvenu seriju Downton Abbey planira i njegovu ekranizaciju.

119,00 kn. Stuart Turton honorarni je novinar-putopisac koji je radio u Šangaju i Dubaiju.

Ovaj uzbudljivi bestseler, koji vodi čitatelja u avanturu nalik nečemu što bi poteklo iz spisateljskog pera Agathe Christie, osvojio je nagradu Costa za najbolji debitantski krimić, a The Guardian, Financial Times i Daily Telegraph proglasili su ga knjigom godine Sigurni smo da ste čuli za roman „Sedam smrti Evelyn Hardcastle", ako ga već niste i pročitali… Ovaj roman proglašen je najmaštovitijom knjigom 2018.,... Knjiga tjedna: Sedam smrti Evelyn Hardcastle - Stuart Turton. Najmaštovitija knjiga godine, uzbudljivi bestseler, vodi nas u avanturu nalik nečemu što bi poteklo iz spisateljskog pera Agathe Christie.

POVEZANE KNJIGE