Word tran njemačko-hrvatski

Word tran njemačko-hrvatski Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Word tran njemačko-hrvatski.pdf
ISBN
5638669727216

OPIS

WordTran za Windows je softver za interaktivno prevođenje i učenje, a pomaže pri: ·Prevođenju internet stranica pisanih na stranom jeziku. ·Prevođenju elektroničke pošte sa/na strani jezik. ·Prevođenju pisama, brzojava, izvješća i dopisa. ·Prevođenju priručnika i knjiga sa/na strani jezik. ·Interaktivnom učenju novih riječi i fraza stranog jezika. ·Interaktivnom učenju izgovaranja novih riječi i fraza stranog jezika

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Opis - WORDTRAN - njemačko-hrvatski interaktivni prevoditelj i rječnik (verzija 2007) WordTran za Windows je softver za interaktivno prevođenje i učenje, a pomaže pri: ·Prevođenju internet stranica pisanih na stranom jeziku. Googleova besplatna usluga u trenu prevodi riječi, fraze i web-stranice s engleskog na više od 100 jezika i obratno. Word tran njemačko-hrvatski. 130,00 kn.

Predmet razmatranja ovog rada je problematika konstukcije identiteta tzv. izgubljene generacije u hrvatskom urbanom kontekstu u doba tranzicije s posebnim osvrtom na žensko iskustvo i ženski doživljaj seksulanosti.

POVEZANE KNJIGE