Zelena ljekarna 1 dio

Zelena ljekarna 1 dio PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Zelena ljekarna 1 dio.pdf
ISBN
6462795014294

OPIS

Mnoge bolesti i zdravstvena stanja zbog kojih se obraćamo suvremenoj medicini mogu se liječiti i prirodnim putem, pomoću ljekovitog bilja, probrane hrane i drugim prirodnim lijekovima. Ti ačini liječenja mogu biti sigurniji, manje skupi i vjerojatno učinkovitiji od onih uobičajenih u medicinskoj praksi. Dozvolite dr. Jamesu Dukeu, vodećem svjetskom stručnjaku za ljekovito bilje, da vas povede u beskrajni svijet prirodnih lijekova, od anisa za astmu do ljubice za proširene vene i ostalog. S tek nekoliko izleta u biljnu ljekarnu, prodavaonicu zdrave hrane, obližnje samoposluživanje ili vlastito dvorište, uz pomoć dr. Dukea osigurat ćete sve što vam je potrebno z stvaranje kućne ljekarne s prirodnim lijekovima. Pročitajte kako na prirodan način liječiti: alergije, alzheimerova bolest, angina pektoris, artritis, astma, bol u leđima, bolesti srca, bronhitis.

Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za ... Zelena ljekarna 1 dio. 19,90 kn.

Neke škotske studije pokazale su da je tri tjedna grickanja po ... Sastavni su dio svih stanica u tijelu (ugrađuju se u stanične membrane), a važne su i u procesima obnove i stvaranja novih stanica. Mogu biti životinjskog i biljnog podrijetla.

POVEZANE KNJIGE