Život je svijetlost duginih boja

Život je svijetlost duginih boja - Krajcar, Anton | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krajcar, Anton
DIMENZIJA
9,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Život je svijetlost duginih boja.pdf
ISBN
1364932145037

OPIS

Čovjek je konačni proizvod prirode koji svojom inteligencijom i odgovornošću može na ljestvici svijesti dalje napredovati, ali može i nazadovati. Veća svijest, a ne znanje, jest i veća odgovornost za sebe i druge, jer najveća svijest zna i spoznala je da ništa nije odvojeno od cjeline. Svako namjerno uništavanje bilo čega od postojanja je istovremeno i osobno nazadovanje. Ovo treba dobro upamtiti, ne znači ako kosite travu i dajete sijeno kravama da uništavate prirodu.

Originalna zastava duginih boja imala je osam boja, bila je ručno obojana , a Baker je objasnio njihovu simboliku; prva boja, roza, označava seksualnost, crvena život, narančasta zdravlje, žuta sunce, zelena prirodu, tirkizna umjetnost, plava mir, ljubičasta duh. LGBT aktivistima preti zatvor zbog zastave duginih boja na Hristovoj statui, gradovi, sela i čitave provincije proglašavaju se „zonama slobodnim od LGBT ideologije", istaknuti političari seksualne manjine prikazuju kao neprijatelje naroda. U poslednjih pet godina, od kada je na vlasti ... Riba duginih boja, nazvana Srebrica, sa svojim blistavim ljuskama najljepša je riba u oceanu.

Prvu zastavu duginih boja dizajnirao je 1978. Crvena je boja snažne energije i boja vatre. Ona je stavralačka sila koja pomiče život.

POVEZANE KNJIGE