Mala,mala vila

Mala,mala vila - L. Contreras, Galindo, Vladimira | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
L. Contreras, Galindo, Vladimira
DIMENZIJA
9,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala,mala vila.pdf
ISBN
8721947971130

OPIS

Mala, mala vila Mala, mala vila zbirka je pripovijedaka nastalih kao poticaj za rad s djecom predškolskoga uzrasta. Priče su namijenjene čitanju, ali i pripovijedanju. Poticanje pripovijedanja danas se nameće kao novi odgojni zadatak, s obzirom na relevantne podatke o porastu broja govorno-jezičnih teškoća kod djece i smanjenju rječnika. U ovim pričama susrećemo čudesna bića, ali i sasvim obične djevojčice i dječake. Neke priče obrađuju problematiku različitosti, drugoga i drugačijega, te pokazuju put prema prihvaćanju, što je u današnjem svijetu itekako potrebno. Mnoge od priča iz zbirke odlikuje bajkovitost, a svaka od priča usmjerava djecu prema dobru, odnosno ukazuje na rješenje problema.

Hotel. Contact MALA VILA on Messenger. ქალაქ მალა-მალა-ში: Mala Mala.

ჩვენი ქსელი. Flights From Mala Mala To Vila Rica. Malá mořská víla je pohádkový příběh o mořské panně, která se zamilovala do lidského prince, pro nějž se rozhodla stát člověkem.

POVEZANE KNJIGE