Melodije srca

Melodije srca - Cooper, Emma | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cooper, Emma
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Melodije srca.pdf
ISBN
1790291086658

OPIS

»Naš život, bez obzira na njegov tijek, započinje i završava otkucajem srca: našim osobnim ritmom, našom osobnom pjesmom.« Melody King već godinama pati od rijetkog poremećaja, još otkad je nezgodno udarila glavom o pod. Da nije bilo toga, sada ne bi počela nekontrolirano, i glasno, pjevati kad god zapadne u stres. I svakako ne bi u školi svojega sina pred svima otpjevala I Bet You Look Good on the Dancefloor. Ne može joj pomoći nijedan liječnik, nijedan psiholog. Njezinoj djeci, Flynnu i Rose, sve je to strahovito neugodno, ali otkako ih je napustio otac, obitelj se s puno ljubavi drži zajedno. No kada Kingovi naiđu na obavijest o nestalim osobama, suočit će se s istinom koja će im život okrenuti naopačke. Na mjestu na kojem su to najmanje očekivali, otkrit će što zaista znači biti obitelj.

Pridružite se Facebooku, povežite se s Melodije Srca i ostalima koje možda poznajete. Facebook ljudima... Sporije melodije usporavaju rad srca, što usporava disanje, snižava krvni tlak i opušta mišiće, a brži otkucaji srca imaju suprotan učinak i mogu učiniti da se ljudi osjećaju napeto ili nelagodno Melodije srca / Emma Cooper ; s engleskoga prevela Sabine Marić.

Da nije bilo toga, sada ne bi počela nekontrolirano, i glasno, pjevati kad god zapadne u stres. I svakako ne bi u školi svojega sina pred svima otpjevala I Bet ... Melodije srca.

POVEZANE KNJIGE