Odmor

Odmor - Logan, T. M. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Logan, T. M.
DIMENZIJA
5,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Odmor.pdf
ISBN
7635075682198

OPIS

Trebalo je to biti savršeno ljetovanje, četiri najbolje prijateljice sa supruzima i djecom u luksuznoj vili pod blistavim suncem Provanse. No pojavile su se nevolje u raju. Kate počinje sumnjati da je suprug vara i to s jednom od njezinih najboljih prijateljica. Jedna od njih bit će spremna žrtvovati godine prijateljstva i uništiti njezinu obitelj. Ali koja? Dok se približava istini, Kate prekasno otkriva da su ulozi daleko viši no što je mogla i zamisliti. Jer netko u vili spreman je čak i ubiti kako bi tajna ostala skrivena.

{ {001f}}pravn. razdoblje u kojemu je zaposlenik oslobođen radne obveze [tjedni ∼; godišnji ∼] ∆ { {001f}}aktivni ∼ bavljenje lakšim radom za vrijeme odmora od osnovne aktivnosti;… ….

Izabrali smo sedam njih koje imaju neki vid wellnes ponude.. Planinska kuća Kozji Vrh, Čabar (Gorski kotar) Privatne kuće - najam privatnih kuća u Istri, Kvarneru, Dalmaciji te na otocima! Najam privatne kuće možda je i savršeni recept za mirni odmor iz snova.

POVEZANE KNJIGE