Razgovor s anđelom

Razgovor s anđelom - Nathanson, Linda Sue | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nathanson, Linda Sue
DIMENZIJA
12,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovor s anđelom.pdf
ISBN
3218732876243

OPIS

Razgovor s anđelom je dragocjen i pravodoban dar koji vam s ljubavlju stiže iz anđeoske stvarnosti. Kroz dinamičan dijalog u obliku pitanja i odgovora, anđeo po imenu Ariel nudi duboke uvide u naš svijet, naša jastva i našu sudbinu.Komunikacija s unutarnjim glasom koju je ostvario međuvjerski svećenik omogućava vam duhovnu povezanost s anđeoskom stvarnošću. Anđeo Ariel odabrao je ovaj trenutak ljudske povijesti da bi odgovorio na više od 150 prodornih pitanja koja mu je postavljala psihologinja. Njegovi optimistični, dubokoumni odgovori koji potiču na razmišljanje duhovno će vas nahraniti i nadahnuti. U dojmljivom uvodu ovoj knjizi, nagrađeni parapsiholog istražuje stvarnost i značenje unutarnjih glasova od Mojsija iz biblijske povijesti do MacLaineove iz Hollywooda. Tako otkriva kako su slavni, neslavni i nepoznati ljudi na osobite načine primali smjernice od onoga što su opažali kao unutarnji glas duhovnog vodiča, anđela ili božanske prisutnosti.

Tu nesigurnost želiš da upotpuniš stvarajući sliku ... Oznaka: razgovor s anđelom. Razgovor čovjeka i anđela | Mudre priče.

Kad se ono za što ste molili ostvari, ne zaboravite mu ponovno zahvaliti. Zahvalnost je vrlo važna za razvijanje odnosa s anđelom jer otvara srce prema ljubavi i dobroti. JAVNI RAZGOVOR .

POVEZANE KNJIGE