Banana Split

Banana Split - Giljanović, Željana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giljanović, Željana
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Banana Split.pdf
ISBN
7058623552042

OPIS

Je li ovaj roman chick lit? Nije, ali i jest!Sudeći prema jezičnim bravurama, vrckavim dijalozima i sprdanju s politikom jezičnog puritanizma te duhovitim, a počesto i ciničnim opservacijama muško-ženskih odnosa, čini se da je roman ‘Banana Split’ bilo jednako zabavno pisati kao što ga je zabavno čitati. A to je više nego dobra preporuka! Miroslav Kirin, književnik Ovakvu se literaturu nužno i neoriginalno uspoređuje sa serijom ‘Seks i grad’. A usporedba u slučaju ‘Banane Split’ stoji samo utoliko što u ovom romanu ima seksa i grada. Odnosno, o seksu piše prava gradska cura pa je i rezultat prvi domaći ženski roman u kojem britke junakinje ne razgovaraju i ne ponašaju se kao – u knjigama…Arsen Oremović, Večernji list Je li ovaj roman chick lit? Nije, ali i jest! Junakinje romana – Karla, Lola i Sara – jesu zgodne, ali ne vrte torbicama Gucci. Idu u Avenue Mall i slušaju jazz. Obrazovane, uspješne, i nervozne, pogotovo ako su im frizure loše. Vole cipele i knjige. Pa tko bi im, molim vas, odolio?!Dr. Vladislav Sekulić

When it starts foaming, add the ... Zbog svoje kremaste i bogate strukture i zbog svih sastojaka u kojima uživate u sladolednom voćnom kupu "Banana split", ovaj kolač će se sigurno više puta naći na vašem stolu. Banana Split London - best event production London, large events London, event agency London, special unique event planners. Banana Split - Turning your imagination into reality.

To make the banana split, a banana is cut in half lengthwise (hence the name) and laid in the dish. There are many variations, but the classic banana split is made with three scoops of ice cream (one each of vanilla , chocolate , and strawberry ) served between the split banana. Banana Split ( 2018) Banana Split.

POVEZANE KNJIGE