Djevojka koja se igrala vatrom

Djevojka koja se igrala vatrom - Larsson, Stieg | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larsson, Stieg
DIMENZIJA
6,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka koja se igrala vatrom.pdf
ISBN
6563138596745

OPIS

Djevojka koja se igrala vatrom drugi je dio trilogije Millennium.Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist ponovno se nalaze u središtu napete, uzbudljive priče, u kojoj sve počinje okrutnim ubojstvom mladog novinara Millenniuma i njegove djevojke koji se bave istraživanjem traffickinga. Svi tragovi upućuju da je zločin počinila Lisbeth Salander te su se čitava švedska policija i javnost digle na noge kako bi pronašle neprilagođenu djevojku sumnjiva ponašanja s podebljim dosjeom iz psihijatrijske klinike. No ta potraga vodi do mračnih, duboko zakopanih tajni koje otkrivaju kako je i zašto okolina odbacila osamljenu krhku genijalku. Stieg Larsson uspio je gotovo nemoguće: napisati nastavak koji je napetiji i kompleksniji od prvog dijela i u njemu iznova na fascinantan način ogoliti skrivene strane društva. Roman Djevojka koja se igrala vatrom potvrdio je da je trilogija Millennium istinska književna i nakladnička senzacija koja s pravom ima desetke milijuna fanova.

Larssonovi romani istinski su fenomen - jednostavno, oni su savršen spoj napete radnje, odlične priče te kompleksnih ... Šveđanin Stieg Larsson (1954. - 2004.) trenutačno je stekao titulu jednog od omiljenih pisaca nakon posmrtne objave trilogije "Millennium" o heroini Lisbeth Salander ("Muškarci koji mrze žene", "Djevojka koja se igrala vatrom", "Kule u zraku"). Djevojka koja se igrala vatrom drugi je dio trilogije Millennium.

Neposredno pred objavljivanje velike reportaže o trafikingu, novinar 'Millenniuma' i njegova djevojka pronadjeni su mrtvi u svom stanu. Na oružju kojim je počinjeno ubistvo nalaze se otisci Lisbeth Salander.

POVEZANE KNJIGE