Kirurgija za stomatologe

Kirurgija za stomatologe - Ledinsky, Mario | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ledinsky, Mario
DIMENZIJA
12,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Kirurgija za stomatologe.pdf
ISBN
1139307670935

OPIS

Autori ovog udžbenika su na sažet, pregledan i jasan način izlož ili / napisali najvažnije spoznaje iz područja opće kirurgije i pojedinih područja specijalnih kirurgija, uz mnoštvo ilustracija koje olakšavaju učenje. U sažetom su obliku izneseni opsežni dijagnostički i terapijski postupci kirurške obradbe i liječenja. Knjiga je namijenjena studentima stomatologije kao udžbenik, ali je vrlo korisna zbog svoje sažetosti i za studente medicine, te kao priručnik stomatolozima, liječnicima i drugim zdravstvenim djelatnicima.

Uz skidanje apratića dolaze i fiksni te mobilni retaineri koji se naplaćaju ... Kirurgija, Kirurgija, Centar za kirurgiju otvorili smo 1999. godine.

Ovi simptomi zahtijevat će uklanjanje vrha korijena zuba, odnosno zahvat apikotomije (resekcija korijena), kako se zub ne bi trebao vaditi. Kirurgija za stomatologe (Surgery For Dentists). Acta clinica Croatica, 42 (2), 189-189.

POVEZANE KNJIGE