Lijekovi ili priča o obmani

Lijekovi ili priča o obmani - Gajski, Lidija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gajski, Lidija
DIMENZIJA
8,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijekovi ili priča o obmani.pdf
ISBN
6843305984382

OPIS

Lijekovi ili priča o obmani – Zašto raste potrošnja lijekova i kako je zaustavitiKnjiga pripada biblioteci razorne kritike moderne medicine i njezina divljeg braka s farmaceutskom industrijom. Autorica bez dlake na jeziku proziva one liječnike, farmaceute, znanstvenike, političare i novinare koji sudjeluju u sustavnoj transformaciji medicine u tržišno i institucionalno nasilje nad ljudskim zdravljem. Mnogi akteri i suradnici, uključeni na projektu pretvorbe medicine u industriju zdravlja, lako će se prepoznati u knjizi; naravno, ne imenom i prezimenom, već svojim djelom i rezultatima rada…..

Prikaži sve lijekovi ili priča o obmani. Hrvatska Evo kako nas farmaceuti pretvaraju u hipohondre.

godine knjigu "Lijekovi ili priča o obmani" koja se gotovo na identičan način bavi prijevarom koju sada obrađuju i francuski liječnici. Danas, Gajski donosi nove spoznaje o korupciji u zdravstvu, kao i lošim i dobrim lijekovima, nadriliječništvu… » Kolika je danas sprega farmaceuta i liječnika? Osijek.

POVEZANE KNJIGE