Preživljena zemlja

Preživljena zemlja - Komšić, Ivo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Komšić, Ivo
DIMENZIJA
9,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Preživljena zemlja.pdf
ISBN
4722345496796

OPIS

PREŽIVLJENA ZEMLJA – Tko je, kada i gdje dijelio BiH Knjiga Preživljena zemlja potresni je Komšićev predratni i ratni dnevnik.Naime, autor, kao angažirani intelektualac i beskompromisni zagovaratelj jedinstvene i cjelovite, multikonfesionalne, multikulturne i multietničke države Bosne i Hercegovine, od 1988. vodio je dnevničke zapise, koji sada postaju dostupni najširoj kulturnoj i političkoj javnosti. Komšić je aktivno sudjelovao u svim međunarodnim konferencijama (Sarajevo, Zagreb, Ženeva, London, Washington, Dayton) koje su krojile sudbinu BiH, pa iz ove knjige saznajemo tko je i zašto poticao vojne i političke sukobe, tko je i zašto trgovao ljudima i krajevima, tko je i zašto agresivno provodio dezintegracijske procese na ovim prostorima.

Opis oglasa. Ivo Komšić ... II Preživljena zemlja tko je, kada, kako i gdje dijelio BiH - Ivo Komšić izdanje Prometej Dr.

Izvor: Vreme. Najveća ledena doba - tri najpoznatija iz prekambrijuma, zatim devona, kao i gornjeg karbona i perma - bila su toliko davno da su njihovi tragovi danas gotovo nevidljivi.

POVEZANE KNJIGE