Reiki priručnik

Reiki priručnik - Lubeck, Walter | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lubeck, Walter
DIMENZIJA
10,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Reiki priručnik.pdf
ISBN
3443816432021

OPIS

Vibracijama reiki energije moguće je dovesti u sklad svoje unutarnje i vanjsko djelovanje. Sve je više ljudi njime oduševljeno te se odlučuje postati kanalom univerzalne životne energije. Ovaj Reiki priručnik detaljno opisuje tajne vezane za način primjene te suptilne iscjeljujuće energije. On je također odličan putokaz kao i detaljan udžbenik za sve inicirane praktičare reikija. Životna pravila reikija: 1. Upravo danas nemoj se ljutiti 2. Upravo danas nemoj biti zabrinut 3. Upravo danas budi zahvalan 4. Upravo danas radi marljivo 5. Upravo danas budi ljubazan prema svima oko sebe Reiki je – ukratko rečeno – duboko opuštanje koje nastaje pojačanim kontaktom s božanskom energijom. Prošlo je gotovo jedanaest godina otkako sam napisao prvo izdanje ove knjige. Od tada pa do danas dosta se toga dogodilo, kako u mom životu, tako i na reiki sceni. Većinu toga u ono vrijeme nisam mogao ni zamisliti. Sadržaj Reiki priručnika, koji je temeljen na osnovi mog vlastitog iskustva i istraživanja, još dan danas u potpunosti odgovara mome shvaćanju i poimanju reikija. Iz tog razloga taj dio svih ovih godina nisam mijenjao. Međutim, zbog novih spoznaja koje su se pojavile sredinom 90-tih godina vezanih za početak Usui reikija te biografiju dr. Mikaoa Usuija i dr. Chujiroa HaYashija, pokazalo se da su mnoge informacije koje sam tada iznio bile pogrešne ili nepotpune. Moja je želja da vi, čitatelji ove knjige dobijete nove spoznaje koje su po mome mišljenju vrlo važne za sve prijatelje reikija. Tako sam se dao na posao ispravljajući i nadopunjujući pojedine dijelove Reiki priručnika.

Reiki je dar od Boga. Po jednoj od priča o tome kako je Reiki nastao, osnivač, Mikao Usui je otkrio Reiki na Planini Kurama u Japanu, nakon što je meditirao tri nedelje.

Mikaoa Usuija (meki uvez) Dr. Mikao Usai usavršio je reiki sustav i utemeljio prvotnu "Japansku Usui teiki ryoho gakkai" udrugu.

POVEZANE KNJIGE