Trojica u Trnju 4.izd.

Trojica u Trnju 4.izd. - Pavličić, Pavao | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
10,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Trojica u Trnju 4.izd..pdf
ISBN
7566655897730

OPIS

Sad sam ja na redu! – Nisi, imam ja još jedan! – Pitaj Bracu! Braco, što ti kažeš? Braco je sjedio naslonjen na drveni zid barake i kamenčićima gađao neku staru limenku u koritu isušenog potoka, medu bujnim korovom. Zaškiljio je prema njima, kukasti nos mu se namreškao. Coknuo je jezikom i rekao: – Ima Hrvoje još jedan. Tut mrzovoljno sleže ramenima, gunđajući nešto o tome kako on, kao najmlađi, prolazi uvijek najgore. Onda predade pištolj Hrvoju. Hrvoje ga prihvati i poče polako i pažljivo nišaniti u smeđu bocu za pivo koju su stavili na granu glavate vrbe uz potok. – Gledaj sad – reče Hrvoje ciljajući. – Učite se, učite, juniori – reče Braco i pogodi kamenčićem limenku. – Samo bez svađe.

- (Biblioteka Pavao Pavličić za mlade) Bilješka o piscu na omotu. ISBN 978-953-14-0361- 821.163.42-93-31 Trojica u Trnju 4.izd.

na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, gdje su studenti u okviru seminara pri Katedrama Starozavjetne i Novozavjetne teologije prikupili dostupnu ... Onda korespondent u vanjskotrgovinskim poduzećima u Splitu, 1970. asistent na Filozofskom fakultetu u Zadru odakle je otpušten 1974.

POVEZANE KNJIGE