Umijeće samuraja

Umijeće samuraja - Cunetomo, Jamamoto | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cunetomo, Jamamoto
DIMENZIJA
7,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće samuraja.pdf
ISBN
5685879560743

OPIS

Jedinstveno i vrlo cijenjeno djelo u književnosti bušida koje pruža sliku samurajskog života i kodeksa ponašanja. Autor djela i sam je bio samuraj koji je služio gospodaru brinući se za njegove knjige pa je tijekom godina službe upoznao običaje, učenja i predaje koje je opisao u ovom djelu. Osobni komentari i sjećanja ovo djelo čine još bogatijim i posebnijim. Luksuzno opremljeno izdanje popraćeno je prekrasnim ilustracijama.

Jedinstveno i vrlo cijenjeno djelo u književnosti bušida koje pruža sliku samurajskog života i kodeksa ponašanja. Autor djela i sam je bio samuraj koji je služio gospodaru brinući se za njegove knjige pa je tijekom godina službe upoznao običaje, učenja i predaje koje je opisao u ovom ... UMIJEĆE SAMURAJA - Novo ilustrirano izdanje klasičnog japanskog ratničkog kodeksa - prir.

Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Jamamoto Cunetomo - Hagakure - Umijeće samuraja Format: 23x15.5 cm Uvez: tvrdi Broj stranica: 272 „Vještina ili umijeće vodi do izopačenja svjesnosti. Svatko tko je posebno izvješten u određenoj sposobnosti jest tehničar, a ne samuraj", tvrdi Jocho.

POVEZANE KNJIGE