VI: Zauvijek mladi

VI: Zauvijek mladi - Oz, Mehmet C. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Oz, Mehmet C.
DIMENZIJA
5,66 MB
NAZIV DATOTEKE
VI: Zauvijek mladi.pdf
ISBN
3539266316356

OPIS

Priručnik za održavanje mladosti i produženje životnog vijeka Većina nas o starenju razmišlja ovako: živimo sretno svoj život, sve dok se jednoga dana ne počnemo osjećati starima, a simptomi se jedan za drugim nižu pred našim mrenom prekrivenim očima. Kosti nam škripe, bole nas leđa, zaboravljamo imena svojih susjeda, mrska nam je noćna vožnja, više ne možemo igrati tenis, ne čujemo što nam supružnik govori, a seksualni nam se život uglavnom svodi na to da se u prolazu očešamo o perilicu rublja… Uskoro počinjemo večerati u pola četiri poslijepodne, a glavni dnevni cilj nam je da ostanemo dovoljno dugo budni kako bismo mogli odgledati Dnevnik.Odlomak iz knjige VI – Zauvijek mladi Međutim, ne mora biti tako! Dr. Roizen i dr. Oz vraćaju nam se s još jednim uzbudljivim nastavkom svojih bestselera o VAMA – VI – Zauvijek mladi: Priručnik za održavanje mladosti i produženje životnog vijeka. Zabavnim stilom i detaljnim objašnjenjima oni vam pokazuju kako možete pobijediti naizgled neizbježno starenje svoga organizma. Njihova prosvijetljujuća objašnjenja o glavnim uzročnicima starenja, koji su tek nedavno znanstveno potvrđeni, kulminiraju u čudesnom dvotjednom planu održavanja mladosti koji nam može pomoći da živimo dulje i osjećamo se živahnije. Uza sve to, ova će vas knjiga uvelike i zabaviti, jer se produženje vašeg jamstvenog roka ne svodi samo na izbjegavanje bolesti, već i na izbjegavanje nemoći koja onemogućuje dostojanstveno starenje. Autori su redoviti gosti u Oprah Showu, gdje propagiraju svoj koncept zdravog života. NA PRVOME MJESTU NEW YORK TIMESOVE LJESTVICE NAJPRODAVANIJIH KNJIGA V.B.Z. PREDSTAVLJA BESTSELERE OPRAH’S BOOK CLUBA Prevela: Radha Rojc Belčec

Oz vraćaju nam se s još jednim uzbudljivim nastavkom svojih bestselera o VAMA - VI - Zauvijek mladi: Priručnik za održavanje mladosti i produženje životnog vijeka. VI: ZAUVIJEK MLADI. Naziv knjige: Komada*: Ime*: Prezime*: Tvrtka: Adresa i grad*: Matični broj/JMBG/OIB*: Telefon*: Fax: E-mail*: Napomena: Generiraj novu sliku: Molimo unesite slova sa slike*: *Obavezna polja Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi.

Oz vraćaju nam se s još jednim uzbudljivim nastavkom svojih bestselera o VAMA - "VI - Zauvijek mladi: Priručnik za održavanje mladosti i produženje životnog vijeka". Zabavnim stilom i detaljnim objašnjenjima oni vam pokazuju kako možete pobijediti naizgled neizbježno starenje svoga organizma. Knjiga "Vi : Zauvijek mladi - Priručnik za održavanje mladosti i produženje životnog vijeka" prepuna je alata namijenjenih vama, uključujući testove, savjete i upozorenja te vizualne i verbalne metafore, koje vam, potkrijepljene stručnim znanjem, otvaraju nove vidike. Dr.

POVEZANE KNJIGE