Djeco,laku noć

Djeco,laku noć - Peroci, Ela | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peroci, Ela
DIMENZIJA
12,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeco,laku noć.pdf
ISBN
6923636772045

OPIS

Zbirka dječjih priča i bajki Djeco, laku noć prvi je put objavljena 1964. godine i odmah je stekla status klasika slovenske dječje književnosti. U Hrvatskoj je ova zbirka dugi niz godina uvrštena u školsku lektiru, a nakon brojnih izdanja koja su sadržavala samo dio ove klasične zbirke u ovo su izdanje uvrštene sve priče od kojih su neke prvi put objavljene na hrvatskom jeziku.

U Hrvatskoj je ova zbirka dugi niz godina uvrštena u školsku lektiru, a nakon brojnih izdanja koja su sadržavala samo dio ove klasične zbirke u ovo su izdanje uvrštene sve priče od kojih su neke prvi put objavljene na hrvatskom jeziku. opis - djeco, laku noĆ Zbirka dječjih priča i bajki Djeco, laku noć prvi je put objavljena 1964. godine i odmah je stekla status klasika slovenske dječje književnosti.

Dragoljub Milosavljević Gula, prvak Novosadskog Srpskog narodnog pozorišta prije spavanja bi običavao ispričati djeci priču za laku noć. Prema tekstu Duška Radovića snimljeno je 165 epizoda emitiranih 1966.

POVEZANE KNJIGE