Drakula

Drakula - Stoker,Bram | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stoker,Bram
DIMENZIJA
12,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Drakula.pdf
ISBN
9998173324260

OPIS

Unutra je ležao Grof, no doimao se kao da mu se napola povratila mladost jer su mu sijeda kosa i brkovi poprimili tamnu, željeznosivu boju; obrazi su bili puniji, a bijela koža djelovala je kao da je ispod rumena poput rubina. Usta su mu bila crvenija nego ikad jer su mu na usnama bili ugrušci svježe krvi, koja mu je curila s kutova usana i silazila preko brade i vrata. Čak i duboko usađene prodorne oči kao da su utonule u naduto meso, jer kapci i podočnjaci bili su mu podbuhli. Činilo se kao da je čitavo to jezovito biće jednostavno prezasićeno krvlju. Ležao je poput ogavne pijavice, prežderan do iznemoglosti. Uz drhtaj sam se sagnuo kako bih ga pretražio i sva osjetila u meni uzjogunila su se od tog dodira; no morao sam ga pretražiti jer sam inače izgubljenIrski pisac, Bram Stoker, nadahnut narodnim pričama dao je originalnu interpretaciju legende o vampirima i glavnom junaku dao neodoljivu privlačnost i tako je spojio strah od smrti sa žudnjom za besmrtnošću.

Naslovna stranica prvog izdanja romana Dracula je američki crno-bijeli horor film snimljen 1931. u režiji Todda Browninga, poznat kao prva zvučna adaptacija znamenitog istoimenog romana Brama Stokera, kao i po tome što je tumačenjem naslovne uloge mađarski glumac Bela Lugosi postao velika filmska zvijezda i jedan od ikona Hollywooda 1930-ih..

u režiji Todda Browninga, poznat kao prva zvučna adaptacija znamenitog istoimenog romana Brama Stokera, kao i po tome što je tumačenjem naslovne uloge mađarski glumac Bela Lugosi postao velika filmska zvijezda i jedan od ikona Hollywooda 1930-ih.. Radnja relativno vjerno prati radnju romana i prikazuje kako transilvanijski vampir ... Nekretnina Drakula - pravo mjesto za vas Tražite ili nudite nekretninu? Kontaktirajte nas! Featured.

POVEZANE KNJIGE