Intima

Intima - Kureishi, Hanif | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kureishi, Hanif
DIMENZIJA
9,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Intima.pdf
ISBN
4881823356089

OPIS

„Ovo je najtužnija noć jer odlazim i neću se vratiti“, rečenica je koja nas, bolna u svojoj jednostavnosti, kao udarac mokrom krpom uvodi izravno u komorni svijet kontroverznog romana proslavljenog britanskog dramatičara i novelista Hanifa Kureishija. Jay, sredovječni nagrađivani scenarist, pripadnik baby-boomaške generacije djece cvijeća, a danas obiteljski čovjek i mondeni londonac, odlučuje napustiti svoju partnericu i njihovo dvoje djece. Čitava se priča ovog kratkog, nevjerojatno gustog i iznimno vješto sročenog romana koji se čita u jednom dahu, odvija u okviru jedne preduge noći – one u kojoj Jay, pred odlazak, kontemplira o usponima i padovima svoje veze sa Susan. Kureishi bespoštedno te onkraj malograđanske predodžbe o stidu do krajnosti ogoljava obiteljsku intimu, na živo secirajući slojevito tkivo međuljudskih odnosa i pokušaja da se život proživi u skladnoj zajednici s jednom osobom. S ovom se napetom pričom zatvorenom u jednoj kući i jednoj svijesti čitatelj od prve stranice saživljava: dileme koje ona otvoreno iznosi na stol naše su vlastite. Preveo: Borivoj Radaković

of intimus, inmost] Intima FM 92.7 & 93.9 FM Player. Press play to start listening! Loading...

A clinical trial to assess the safety and efficacy of genetically-engineered, neoantigen-specific Tumor Infiltrating Lymphocytes (TIL) in which the ... Intimina Feminine Moisturizer is a water-based solution enriched with aloe vera to supplement your body's natural moisture. Glycerin-free, paraben-free and aligned with your body's natural pH, this water-soluble formula is non-staining, non-greasy and non-sticky.

POVEZANE KNJIGE