Kula tmine: Dug put kući (1. knjiga)

Kula tmine: Dug put kući (1. knjiga) - King, Stephen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
10,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kula tmine: Dug put kući (1. knjiga).pdf
ISBN
3408522462393

OPIS

Drugi nastavak strip-verzije Kule Tmine vodi nas u neistražene predjele Međzemlja. King nikada nije napisao ovaj dio priče, samo je dao naznake. A vi ga nikada niste mogli čitati nigdje drugdje. Dok Alan i Cuthbert kroz apokaliptičnu pustaru pokušavaju izmaknuti Clayu Reynoldsu i progoniteljima, Roland se bori oteti iz jezivog zagrljaja Maerlynovog grejpfruta, čarobne kugle koja je zarobila njegov um i drži ga zatočenikom. U svojim snoviđenjima Roland će se morati sukobiti sa svojim najljućim neprijateljem, ali i sa svojim bijesom koji bi se mogao pokazati još opasnijim. Neophodna pomoć stići će iz najneočekivanijeg zakutka. Ekipa koja je radila na prvom nastavku pokušala je nadmašiti prvijenac. Robin Furth i Peter David uspjeli su dočarati izvorni Kingov izraz, a Jae Lee i Richard Isanove pretočiti te riječi u slike koje naprosto bodu oči. U prijevodu Anje Majnarić, Dug put kući još je jedan poklon Kingovim fanovima prije pojavljivanja romana Kula tmine.

Korisnička podrška; Telefon: 01.6500.953; Radno vrijeme: Svaki dan od 8:00-20:00; Email: [email protected]; Kod knjiga je to još izvedivo, ali u slučaju života, malo teže rekla je Mani u šali. ...

- REVOLVERAŠ JE ROĐEN. Kada je sedamdesetih godina prošlog stoljeća mladi Stephen King u mjesečniku Fantasy & Science Fiction objavio seriju novela o Rolandu Revolverašu tko je mogao misliti da će se iz sada već slavne polovne pisaće mašine Underwood nadobudnog dvadesetdvogodišnjaka, koji je upravo odgledao Clinta Eastwooda u Leoneovom Dobar, loš, zao ... Kula tmine 2 - Dug put kući 3.500 din .

POVEZANE KNJIGE