Kula tmine: Izvlačenje Trojke (2. knjiga)

Kula tmine: Izvlačenje Trojke (2. knjiga) - King, Stephen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
10,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Kula tmine: Izvlačenje Trojke (2. knjiga).pdf
ISBN
1136861920433

OPIS

Nakon što se na kraju “Revolveraša” sukobio s čovjekom u crnom, Roland se budi i na obali Zapadnoga mora na žalu ispred sebe primjećuje troja vrata, a svaka vode do grada New Yorka, no u različite trenutke u vremenu. Kroz ta vrata Roland mora izvući tri osobe ključne za njegovu misiju. Godine 1987. pronalazi Eddieja Deana, Zatvorenika, ovisnika o heroinu. Godine 1964. susreće Odettu Holmes, Damu sjena, mladu afroameričku nasljednicu koja je u nesreći izgubila potkoljenice malo iznad koljena nadolje i našla drugu osobnost koja joj bijesni unutar tijela. A u 1977. naići će na Jacka Morta, Smrt, izdavača sposobnog za nezamislive okrutnosti. Je li Roland pronašao nove sudruge za svoju misiju? Ili je oslobodio nešto sasvim drugačije, nešto strašnije od bilo čega što je do sada vidio?

Ubiti pticu rugalicu. Komplet knjiga Stephana Kinga: Kula tmine: 9.KULA TMINE I.

Početna ›› ; Fantastika ›› ; Izvlačenje trojke - Kula tmine II Naravno, riječ je o "Kuli tmine". Lumen je na hrvatski jezik nedavno preveo knjigu koja nosi oznaku 4.5.

POVEZANE KNJIGE