Prirodni antibiotici – alternativa za zdravlje

Prirodni antibiotici – alternativa za zdravlje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodni antibiotici – alternativa za zdravlje.pdf
ISBN
8215266986558

OPIS

Antibiotici se koriste prečesto, ponekad sasvim neopravdano. Poput većine lijekova, i oni imaju neka neželjena djelovanja, a upravo njihovom prečestom i neadekvatnom upotrebom postaju zapravo nedjelotvorni. Uz malo truda, međutim, možemo promijeniti sve one loše životne navike koje nam nameće užurbani način života prepun stresa i tako bitno utjecati na poboljšanje stanja vlastitog imunološkog sustava. Tu nema čuda – ljekovito bilje i zdrave namirnice uvijek su pored nas, u prirodi. Sve što trebamo učiniti jest naučiti slušati svoje tijelo i prepoznavati njegove potrebe. Naravno, antibiotici su u nekim slučajevima nužni i nije nam namjera čitatelja posve odvratiti od njihovog korištenja. Ovaj priručnik bi, međutim, trebao biti poticaj za promjene navika i korištenje ljekovitih resursa iz prirode uz pomoć kojih možemo spriječiti razne zdravstvene tegobe i poboljšati svoje zdravstveno stanje.

Češnjak je odličan kao dodatak prehrani. Sadrži velike količine kalija i germanija, dva minerala koja su jako važni za zdravlje.

Maxlab - Koloidna srebrna voda 500 ml + 500 ml gratis (plastična ambalaža) Industrijski antibiotici mogu da budu deo prepisane terapije od strane izabranog lekara, ali u prirodi oko nas postoje i prirodni antibiotici koji služe kao jaki inhibitori upala i infekcija. Poznavanje, bar laičko, kada su u pitanju prirodni antibiotici može da bude presudno za osiguravanje preživljavanja u situacijama koje teške ili ... Ali postoji alternativa - prirodni antibiotici, koji isto tako mogu pomoći kod infekcija, ali uz to nisu štetni za zdravlje.

POVEZANE KNJIGE