Solarna joga

Solarna joga - Kiš Cybermikan, Miroslav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kiš Cybermikan, Miroslav
DIMENZIJA
4,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Solarna joga.pdf
ISBN
8818613974508

OPIS

Izliječite bolesti i produžite život uzimanjem energije sunca direktno s izvoraPrimijenite drevnu praksu gledanja u Sunce i… – smanjite unos hrane ako vi to želite, – usporite starenje, pomladite tijelo, produžite život za još mnogo godina, – izliječite sve bolesti i zadržite zdravlje stjecanjem trajnog imuniteta, – oslobodite se neželjenih mentalnih programa i budite ono što jeste. Autor je primijenio metodu sungazinga indijskog učitelja Hira Ratana Maneka i prilagodio je srednjoeuropskim klimatskim uvjetima. Siguran sungazing počinje sa 10 sekundi gledanja u Sunce u vrijeme sigurnih sati, a nastavlja se dodajući po 10 sekundi. Upute za sigurno ljekovito sunčanje, hodanje bez obuće, zagrijavanje očiju i pripremanje solarne vode u knjizi koja je već osvojila Balkan i veći dio Europe

Redovito prakticiranje solarne joge utječe na oslobađanje od mentalnog stresa i depresije, te jača tijelo i čisti toksine. Donosimo razgovor s Goranom Smiljanićem iz Zagreba koji prakticira solarnu jogu već tri godine ... Solarna joga je bila dugo čuvana tajna.

Ova praksa je direktno povezivanje sa prirodom koja je nužna kako bi uživali pune dobrobiti koje nam solarna yoga donosi. Radite to kada god je moguće.

POVEZANE KNJIGE