Što djeca uistinu vole jesti

Što djeca uistinu vole jesti - Werner, Kordula | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Werner, Kordula
DIMENZIJA
6,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Što djeca uistinu vole jesti.pdf
ISBN
6801715835967

OPIS

Djeca imaju svoj stav čak i kad je riječ o hrani!Nakon kašica – recepti za djecu od jedne do četiri godineKako zapravo izgleda optimalna prehrana djece vrtićke i predškolske dobi? U prvom redu, djeca trebaju jesti ono što im poslužite – to je za vas velika odgovornost jer, na kraju krajeva, zdrava i uravnotežena prehrana najbolji je preduvjet za optimalan razvoj vašeg djeteta. Bez brige, od vas se ne traže nikakve posebne kulinarske sposobnosti. Svi recepti – od Princezinih sendviča, preko medaljona u Zlatokosinoj salati pa sve do valjušaka s višnjama – spremaju se lako i brzo, a prije svega su jednostavni i raznoliki. Tako čak i najzahtjevniji mali gurmani postaju zadovoljni, a izreke poput „ja ne volim povrće“ stvar su prošlosti. Ova kuharica, koja je nastavak bestselera Priredite kašice za svoju bebu, ne nudi samo jela za djecu, već i više od 60 ukusnih recepata za cijelu obitelj, prilagođenih našem podneblju. Osim toga, tu je i mali priručnik o osnovama zdrave prehrane i namirnicama u kojem, među ostalim, možete naći i tablicu prehrambenih vrijednosti pojedinih namirnica, kao i sve o pravilnoj pripremi i čuvanju hrane te još mnogo toga što će zanimati sve roditelje koji svojoj djeci od malih nogu žele usaditi pravilne i zdrave prehrambene navike. Njemačka nutricionistkinja Kordula Werner autorica je nekoliko kuharica namijenjenih zdravoj prehrani djece, koje su doživjele brojna ponovljena izdanja. Kordula je i sama majka dvoje djece koja imaju sreću uživati u njezinoj zdravoj kuhinji.

Astrolozi tvrde da zvijezde određuju mnoge stvari, od sklonosti do fizičkog izgleda , a tako i odnos prema hrani i apetit. ...

Cijena 30 kn ~ 4 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 33242803 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Dubrovačko-neretvanska, Vela Luka, Vela Luka ... Što djeca uistinu vole jesti. Kordula Werner.

POVEZANE KNJIGE