Sto faca i Aca

Sto faca i Aca - Stanković, Aleksandar | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stanković, Aleksandar
DIMENZIJA
5,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Sto faca i Aca.pdf
ISBN
7798052816399

OPIS

Nakon više od 13 godina i gotovo 550 emisija iza sebe, Aleksandar Stanković, voditelj emisije Nedjeljom u 2, najprovokativnijeg i najdugovječnijeg političkog talk-showa u Hrvatskoj, odlučio se objaviti knjigu reminiscencija na »stvari i događaje koji su se zbivali prije emisije ili poslije nje«. S tom svrhom odabrao je stotinjak gostiju te je susrete s njima uobličio u formu kratkih, anegdotalnih priča. Ne treba posebno isticati da je Stanković svoju verbalnu britkost i misaonu dovitljivost uspio zadržati i u pisanoj formi. “Ponekad razmišljam tko je koga našao, Stanković emisiju ili emisija njega.” -ZoranPredin – slovenski kantautor i pjevač “Nedjeljom u dva je najznačajnija emisija na Hrvatskoj televiziji.” -DenisKuljiš – novinar “Stankovićeva novinarska hrabrost injegova jasnoća, otvorenost i ljudskost u novinarskom nastupu učinile su mnogoviše za društva Srbije, Hrvatske i Bosne, za čitav ovaj nesrećni prostor odbilo koje politike.” -ČedomirJovanović – predsjednik Liberalno-demokratske partije

Izdavač VBZ ustupio je Slobodnoj Dalmaciji dijelove knjige iz koje izdvajamo zgode s ljudima koji (ni)su gostovali u Stankovićevoj emisiji. „sto faca i aca" je pronađeno 2 rezultata "STO FACA I ACA" Stankoviću na predstavljanje knjige došli Ćiro, Severina... U knjizi se nalazi izbor iz sjećanja ne neke od petstotinjak gostiju koje je intervjuirao u svojoj dugogodišnjoj emisiji Nedjeljom u 2 na HTV-u ... sto faca i aca.

Fakat je dobro išlo to s mojim prijemnim na glumi, a onda se sve nekako počelo urušavat... I da se kao u svakoj punokrvnoj, klasičnoj drami nije u zadnji čas… Njegovo bogato novinarsko iskustvo inspiriralo ga je i za izdavanje knjige 'Sto faca i Aca' koja je uslijedila nakon već objavljenih zbirki poezija.

POVEZANE KNJIGE