Suze sreće i one druge

Suze sreće i one druge - Molc, Karla Paola | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Molc, Karla Paola
DIMENZIJA
7,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Suze sreće i one druge.pdf
ISBN
4924037778980

OPIS

Na ovom svijetu ima svakakvih suza. Kad se mrkvica zaljubi u luk, jesu li to mrkvičaste suze? Ili ljubavne? I može li luk plakati od sreće? Što se to zapravo događa u čudesnom vrtu Karle Paole Molc? E, to ćete saznati nakon što prolistate ovu krasnu slikovnicu. U tehnici kolaža pred nama izrasta pravi pravcati vrt, vrlo začudnog i originalnog stila. Svaka stranica je posebna, grafički čista i prepuna ritma koji nam sugestivno dočarava vrtlaričin napor oko uređenja vrta i njegovu ljepotu. Sve je tu, i vrtlaričine ruke, čizme, alat, pa čak i šalica tople jutarnje kave. U tako uređenom i njegovanom vrtu nije ni čudo da cvjeta ljubav između luka i mrkvice. Ljubav treba uzgajati i zalijevati, a da bi nastala ovako lijepa slikovnica, potreban je talent, mašta, kreativnost i strpljenje. Sanja Pilić

One provode 24 sata uz pacijente, skrbeći o njima, dajući im terapiju, brinući se o njihovoj njezi, kontaktu s njihovim obiteljima koje ih ne mogu posjetiti, a uz sve te poslove one im daju i puno više. Na posljednji zvuk sirene naši igrači su pohitali jedan drugome u zagrljaj. A naš kapetan, vođa, ikona i zvijezda vodilja, bio je u suzama.

Sljedeće subote gledat ćemo dvoboje Bilo je napeto do posljednjeg trenutka, do zadnje mentorske odluke o tomu koga će povesti u nastavak ... Suze i emocije: Žalosne životinje zavijaju, a čovjek roni suze od tuge ili sreće. Suze drugim ljudima poručuju da su osjećaji, koji nas trenutno preplavljuju, istinski i jaki.

POVEZANE KNJIGE