Umijeće nekonformizma

Umijeće nekonformizma - Guillebeau, Chris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Guillebeau, Chris
DIMENZIJA
9,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Umijeće nekonformizma.pdf
ISBN
9491572921388

OPIS

Postavi vlastita pravila, živi životom kakvog oduvijek priželjkuješ i promijeni svijet“Ne morate živjeti svoj život onako kako to drugi od vas očekuju. Možete postići puno više ako uzmete sudbinu u svoje ruke i odlučite početi ostvarivati svoje najdublje snove. Jedino čovjek koji živi u skladu sa svojim istinskim potrebama može i drugima biti od pomoći. Zato počnite još danas! Sigurno će biti onih koji će vas pokušati spriječiti u ostvarivanju vaših zamisli. Ignorirajte ih!” -Chris Guillebeau Kako pronaći ono što život čini vrijednim življenja, kako ne robovati normama i stereotipima društva te kako u konačnici mijenjati svoj svijet, otkriva nam knjiga Umijeće nekonformizma. Nastala kao proširena verzija svojevrsnog internetskog proglasa koji je autor objavio na svojemu blogu i time inicijalno privukao brojne čitatelje, Umijeće nekonformizma nudi potpuno drugačiji pogled na stvarnost te predlaže alternativne načine na koje možemo početi živjeti svoj život i utjecati na svijet koji nas okružuje. Ova knjiga će vas inspirirati i probuditi vas. Ona će pozitivno utjecati na vaše snove, potičući vas da ih živite, a ne samo sanjate. Konačno, poslužit će vam kao svojevrsni vodič u kreiranju novoga života, onog koji živite prema vašim jedinstvenim pravilima i u kojemu uživate ispunjeni vašom novom, bogatijom svakodnevicom. Chris Guillebeau je veliki borac za strast i slobodu. On pokušava pronaći uvijek nove i originalne načine na koje možemo živjeti svoj život. Oštro se protivi tradicionalnim ulogama koje nam je društvo namijenilo, smatrajući da one ograničavaju i sputavaju našu urođenu kreativnost. Budući da uspješno živi prema vlastitim životnim načelima, postao je uzor svim onima koji žele krenuti istim putem – putem oslobođenja i samospoznaje.

Autor knjige želi da vam poruči da je vredno boriti za svoje snove, a ne samo sanjati ih. Nije potrebno ispunjavati očekivanja društva da biste bili priznati, nekad je dovoljno da ignorišete to makar po cenu da vam niko ne da "vetar u leđa". Ako ste ikada osećali da ste drugačiji, da se na neki način uzdižete iznad društvenih očekivanja, ova knjiga će vas upravo tome naučiti - kako da ostanete svoji u svetu kada niko više nije svoj. UMIJEĆE NEKONFORMIZMA.

Ono je umjetnost. Na visokom nivou izvedbe, je, umjetnost je..

POVEZANE KNJIGE